Dag 1en2

Vrijdag vertrekken we voor de eerste paar honderd km met de auto. Harmien werkt nog, we hebben een klein uurtje nodig om ons klaar te maken en voor 22.00 uur zitten we bij Kassel in het voor ons bekende hotel Linden. Dag twee ist der Autobahn und viel Stau. We richten ons op  een camping in Lofer, vlak onder Salzburg. Het regent wanneer we Oostenrijk binnen rijden en deze stopt pas weer de volgende ochtend. We kiezen voor een klein trekkers hutje wanneer we in de regen de camping oprijden. De prijs horen we later en dan boeken we om. Annuleren de hut en boeken een heerlijke hotelkamer. Hotel Lintner, gerund door een tachtig jaar vitaal echtpaar. Het hotel bestaat volgend jaar 100 jaar. Prachtig ingericht, wel gedateerd maar daardoor mooi. Vele gangen, vele tapijten en prachtige schilderijen. Hij nog in traditionele lederhosen. Wij warmen ons op na een moeizame start in Oostenrijk. We eten bij hotel Dax mee met de hotelgasten. Een zeer enthousiaste bediening doet ons glimlachen. Morgen lekker fietsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *