Dag 4

Vandaag weer veel moois van Oostenrijk gezien. We komen door veel plaatsjes, Bad Inschl, Bad Goisern, Bad Aussee en onze campplaats Bad Mittendorf. Onze reisleider Dhr Benjaminse beschrijft het mooi: De Salzkammergutradweg is een aaneenschakeling van meren ingeklemd tussen de hoge bergwanden van de Dachsteingruppe, het Totes Gebirche en de Traunstein. Aan de meren liggen schilderachtige plaatsjes als St. Golfen, St Wolfsgang, Bad Inschl en Hallstatt. We klimmen veel. Vandaag een paar keer moeten lopen. Dat is met een bepakte fiets geen pretje. 20% kwamen we tegen. Maar we genieten, zeker van het landschap. Het weer is overdag lekker om te fietsen, 20 graden. Savonds koelt het af en gaan de donsjasjes aan. We zitten nu ook op 800 meter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *