Manon

Afgelopen week heeft Manon vanaf Lissabon met ons gefietst. Vanaf Lissabon richting Porto langs de kust. Een stukje treinen en daarna trappen. Meteen flink aan de bak. Nog even de versnelling beter afstellen en Manon gaat als een speer. Omhoog en omlaag, pittig. Op naar de eerste camping met surfmogelijkheden. De volgende dag ging Manon los op de golven, wederom omhoog en omlaag. Daarna weer op de fiets, richting het Noorden met veel tegenwind. We bedenken een alternatief. Met de trein naar Porto en met wind mee afzakken naar Lissabon. Dit was niet zo eenvoudig als gedacht. Eerst met de boemel terug naar Lissabon, op fietse weer door Lissabon. Drie uur treinen naar Porto naar ons luxe appartement. Savonds Porto in. Een mooie stad. Harmien gaat zeker nog eens terug naar Porto. In vier dagen fietsen we terug naar Lissabon. Veel fietspaden, lekker wind mee, mooi langs de kust. Meerdere lotgenoten gesproken; een Amerikaan, Fransman, Australiƫrs uit Parijs en een Duitse jongeman. Altijd leuk elkaar te spreken.
Manon maakt zich klaar voor Australiƫ. Mogelijk gaat ze nog een weekje terug naar Portugal maar dan zonder fiets, lekker surfen. Wij fietsen verder, richting Spanje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *