Corsica

Wat een heerlijk eiland. We voelen ons bij aankomst in Bonifacio meteen op ons gemak. We houden van dit eiland. Eerst nog een zinloos klimmetje,  we hadden ook langs de kades gekunt, fietsen we na een paar honderd meter de camping op. Savonds het ons bekende Bonifacio in. Mooie uitzichten en ook mooie Super yachten. Zelfs een prijswinnaar tav ontwerp. Wij genieten er van maar blijven zeer tevreden met onze fietsen en tentje. De volgende dag op weg naar Porto Vecchio. Veel belovende verhalen die ons tegen vallen. Druk en te vol. Weten we dat ook weer. Weg hier en op naar de Westkust. Wel even 100km en 1800 hoogtemeters in één dag weg getrapt. Via col de Bacinu waar een Parijsnaar ook net aankomt vanuit de andere kant. Hij is op weg naar Iran. Dan de beloning: camping Chez Antoine met een plek aan het prachtige strand. We blijven een paar dagen. Halen herinneringen van acht jaar terug op. Onze laatste gezamenlijke gezins-vakantie hier. Nog een keertje jongens?

Boodschappen is wel gedoe, geen winkel nabij en het klimt hier behoorlijk. Vanavond maar naar de pizzeria.

Een gedachte over “Corsica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *