Corsica, herinneringen ophalen

We fietsen de Westkust omhoog. We genieten. En we doen het rustig aan. 50 km per dag en af en toe plakken we er vakantie dagen bij aan. Op dit moment zitten we  drie dagen op camping Oliviers in Porto. Een knus plekje, zicht op machtige bergen en op 25 meter het zwembad. Onze eerste fietsreis stonden we hier ook al een paar dagen. Zo doen we oude mooie bekende plekken aan. Camping Chez Antoine hadden we al gemeld. Camping A Marina bij Calcatoggio hebben we opnieuw bezocht inclusief de camping tour in de golfkar. Ajaccio hebben we links laten liggen. De Calanches waren weer zeer indrukwekkend. Even een cola op een terrasje, 8 euro aftikken en op naar Porto. De avonden sluiten we af met prachtige zonsondergangen.

We zijn nu twee maanden onderweg, hebben ruim 4000 km weggetrapt. We genieten van dit leven, eenvoud, actief, op reis. We houden dit nog wel een tijdje vol. Zaterdag steken we over van Ile Rousse naar Nice. We verlaten daar de zee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *