Franse Alpen

We varen om 07.30 uur vanuit Ile Rousse naar Nice. De wekker gaat om 05.15. We zitten lekker op het dek in luie stoelen na te genieten in het zonnetje. Om 13.30 fietsen we  over de boulevard van Nice. Kopen een kaart van Zuid Frankrijk en bepalen de route Noordwaarts door de Alpen. Het eerste stuk kennen we van onze voorjaarsvakantie enige jaren terug door de Provence. We pakken een ons bekende camping bij de gorges du Loup. De volgende dag lekker klimmen, samen met collega wielrenners. We oogsten bewondering. De middag eindigt met onweer, we pakken de eerste beste camping, betalen 40 euro en zijn net op tijd droog in de tent wanneer het onweer en de regen begint.

We maken onze eigen route, fietsen dus op de kaart. Dit bevalt prima. We pakken een paar Alpen-collen. We kunnen hiervan genieten. We kamperen vandaag op 1200 meter en gaan morgen naar de 2400. Barcelonette ligt op de route.

2 gedachten over “Franse Alpen

 • 25 juli 2018 om 14:15
  Permalink

  Oh heerlijk daar! Krijg nu al zin in mijn eigen vakantie volgende week.
  Wat een prachtige verhalen en foto’s.
  Ik herken je alleen niet meer met die kleur Harmien… We worden duo penotti na de vakantie!
  Geniet er nog lekker van!

  Beantwoorden
 • 25 juli 2018 om 17:50
  Permalink

  Hallo Harmien en Reinder, weer genoten van jullie reisblog. Toppers zijn jullie en wij genieten steeds van jullie mooie verhalen en foto’s. Bedankt voor de kaart vanuit Corsica. Geniet van jullie verdere reis en we blijven jullie volgen. Groeten van de limbabwezen uit Diever.????‍♀️??‍♂️??

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *