Wenen

Gisteren na zestig km en weer aardig wat hoogtemeters in een heuvelachtig landschap hebben we de trein naar Wenen genomen. Onderweg van het station naar camping Sūd valt de fietstas van de drager op een drukke verkeersweg. Kennelijk na het treinen niet goed vastgezet. Savonds hangen bij de tent en genieten van de buren. O.a. een vijf persoons gezin met z’n allen  in een klein  twee persoons koepel tentje?

De volgende dag gaan we Wenen in. Eerst bussen en metroën en dan lopen. We zien veel moois, nemen lekkernijen op terrassen en genieten. Harmien zoekt nog even, net  als in Rome, naar muntjes in de fontein. Der Prunksaal  van de bibliotheek was de topper van de dag.

Morgen mbv de Midden Europa route op naar het Zuiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *