Naar huis

Wakker worden met 8°. Gelukkig moeten we de eerste 50 km weer pittig klimmen dus we zijn zo warm. We fietsen door Luberon, genoemd naar de wolf. En niet voor niets. Harmien ziet er eentje de weg oversteken! Daarna nog 40 km vlak en dan komen we in Cavillon aan. We hebben besloten ivm de aangekondigde regen een dag eerder te stoppen. We pakken in Cavillon de trein, gelukkig kan dit met de fietsen(gratis) naar Orange. Overstappen in Avignon. Wel vele keren met de fiets in de lift omdat we net een aansluiting missen en weer terug moeten naar het perron waar we uitgestapt waren?.

Daarna nog een kwartiertje naar Orange treinen. Even fietsen door Orange, op de camping de auto ophalen en dan alvast 200 km Noordwaarts naar een hotelletje.

3 gedachten over “Naar huis

 • 11 september 2019 om 06:31
  Permalink

  Dat was weer een mooie vakantie aan de foto’s er zien
  Leuk

  Beantwoorden
 • 11 september 2019 om 06:32
  Permalink

  Dat was weer een mooie vakantie aan de foto’s er zien
  Leuk

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *