Op naar de Gorges

Het zou een dag worden met weinig km. Dus een beetje uitslapen vanmorgen.
Wel vandaag veel klimmen. Naar prachtig gelegen dorpjes over mooie weggetjes. We doen het rustig aan. Af en toe een koffie en een foto. Maar dan begint het gedonder, letterlijk, naast regen, hagel ook onweer. Nog even schuilen samen met een Franse Peugeot brommer rijder maar dan blijken de voorspellingen blijvend regen. Dus regen kleding aan en verder. Vele colletjes vandaag. Door de regen leggen we ze niet allemaal vast. De laatste, col de Bleine met een koude afdaling door de regen. De afstand blijkt ook nog van 55 naar 70 gegaan. Gelukkig glijden we afdalend naar de prachtig gelegen camping. Heerlijk warm douchen en dan snel het restaurant in. Lekker eten. Morgen wacht de Verdon.
 

Een gedachte over “Op naar de Gorges

  • 7 september 2019 om 22:25
    Permalink

    Gorges du Verdon mooi vooruitzicht, fabelachtige kleuren, hopelijk niet teveel motorrijders. Veel plezier en bonne route. /J

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *