Dag5

Vanmorgen laat vertrokken, we voelen onze lijven. Het zonnetje schijnt. We hebben op een kleine camping met Nederlandse beheerders gestaan. Annemarie vond het vast fijn weer Nederlands te spreken want ze had hele verhalen. Verder prima camping,we kregen stoelen en een tafel. Na nog even stijgen en daarna lekker dalen fietsen we vandaag lekker vlak. We komen langs de skischans van Kulm. Bij het omhoog kijken voelen we onze maag al. Laat ons maar fietsen. Een eindje verderop hangen ze aan de berg, ook niet ons ding. Het fietst heerlijk. Straks na Seltzhal buigen we af naar het Zuiden. We moesten even zoeken om de goede weg en track naar het Zuiden te vinden. Even kort op een drukke weg, buigen we af naar een verbindingsstuk van de Ene en de Mur. Nog even flink in de pedalen en daarna korte klimmetjes met dalingen. We zetten de tent op bij Gaishorn am der …. . Een vrije stadscamping, enkele plekjes, bij een meertje. Zeer primitief, maar wij zitten lekker in het avondzonnetje. Vandaag en gisteren nabij de tachtig km. De temperatuur loopt op naar 27 graden. Morgen koersen we richting een camping vlakbij Knittelfeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *