Dag6

Half tien zitten wij weer op de fiets. Het is 17 graden en belooft weer een mooie fietsdag te worden. We starten rustig langs een mooi stroompje door het boerenland. Daarna gaan de veiligheidshesjes aan. We fietsen zo’n tien kilometer over een verkeersweg. Hij is rustig maar er wordt wel hard gereden. We dalen dus het gaat lekker snel. Daarna met korte klimmetjes over het spoor en  de storend aanwezige snelweg. We pauzeren regelmatig. We kopen lekkers bij de Billa en zoeken een bankje. Onderweg ook op zoek naar brandstof, eerst alleen diesel maar uiteindelijk ook voor een paar kwartjes  loodvrij. We zijn om vier uur op de camping na ruim 80 km. We zitten bij Grosslobming. De route van vandaag was matig. De laatste 20 km zelfs dodelijk saai. De camping maakt gelukkig weer veel goed. Wat een luxe na de eenvoud van gisteren. Tafels en stoelen, een zitkamer, zeer luxe sanitair, een vrieskist, een droogmolen. Zo hebben we het nog nooit gehad. We nemen morgen niet de afslag naar Villach maar zakken verder af naar Slovenië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *