Dag9

We zaten vroeg op de fiets, half negen. We gaan verder met de afdaling. We komen veel fietsers tegen die naar boven klimmen. Bij Preddvor doen we boodschappen voor onderweg en gaan we het achterland in. We genieten van het Sloveense landschap. We komen door dorpjes met namen zoals, Skoja loca, Corenja Vast. We klimmen af en toe maar dalen vooral. Bij Skofja Loca nemen we de afslag naar Ljubljana. Gelukkig ook hier voornamelijk dalen. Via een fietspad door de buitenwijken langs een drukke weg fietsen we richting het centrum en ons appartement. We installeren ons en gaan de stad in. Het is erg warm. De dertig halen we makkelijk. We gaan Ljubljana verkennen. Mooie gebouwen, veel sfeer, veel straatmuzikanten en lekker buiten eten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *