Ljubljana

We fietsen mooi strak met behulp van een fietspad naar ons appartement. Tillen de fietsen drie verdiepingen omhoog, nemen een douche, sluiten alle elektronica aan en komen op adem. Daarna lopen we het centrum in. Even wennen. Wat terrassen, sightseeing, the castel, en dan begint de avond. Leuke straatartiesten, een Afrikaanse trommelaar, drie jonge jongens met swingende muziek en helaas bij ons terras oude muziek. Oftewel, 5 minuten blazen, zingen? En dan een half uur erover lullen. Niet ons ding. Maarrrr het eten. Voortreffelijk, eten met humor en kwaliteit. Reinder een steak, met truffel pannekoek en puree met gebakken Pastinaak. Harmien een lekkere vis met friet. Het toetje, een verrassing. Op het moment Supreme kijkt Reinder naar de bediening ipv naar het exploderen van het chocolade toetje met ijs. Ook deze smaakt uitzonderlijk. Daarna flanerend terug. Nog onderweg genieten van stijldansen op straat. Morgen weer verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *