Dag15

We ontbijten bij Koos en Dini. Hollandse kaas en een gekookt eitje. Daarna begint de regen. We gaan de Vintgar kloof doen. Lopen naar de trein, wachten op de bus die de trein vervangt. Rijden bijna Oostenrijk in met ons busje, lopen richting de kloof,. Nog even lekker eten voor een prikkie:  drie gangen met drinken voor 10 euro de man. We kunnen weer verder. Het is droog geworden en blijft droog tot aan de camping. De kloof is prachtig. We lopen hem via de achterzijde. De bus was al gratis en bij de kloof konden we ook zonder tickets er in. Prachtig, een to do. veeeel footoos. We zijn stoer en lopen ook nog even terug naar de camping. Een dutje, een borrel in de caravan ( het regent al weer) en dan is het welterusten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *