Dag16

Na een slechte nacht door lawaai makende Engelsen starten we met een ontbijtje bij Dini en Koos. We hebben de boel met droog weer kunnen inpakken. Wel is de tent nat. Afrekenen bij receptie vraagt om geduld, vele wachtenden voor ons. We klimmen weg bij het meer. Al snel begint het te regenen. We fietsen door een mooi dal, met aan het einde nog een pasje met 18%. Nog even langs een camping  bij  Mojstrana. We fietsen door, er zijn geen hutjes of appartement. We bookingcommen en boeken hotel Alpine, met sauna! Via vals plat maken we 45 km vol. We fietsen door een pracht dal maar helaas we zien er weinig van door de regen en bewolking. We zitten aan de skipiste in een moe wintersport hotel. De nieuwe regenjas van Harmien blijkt niet waterdicht. De tent en de regenkleding drogen we in de ski-kelder. We warmen ons op in de moderne sauna. We eten mee met het buffet, 10 euro de man. Een grote groep Slovenen eet ook met ons mee; snel, niet gezellig en allen zonder wijn.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *