Dag18

Na een hele koude nacht weer vroeg uit de veren. De tent is nat, het hoge gras is nat. We zijn blij met een afdakje. Na ontbijt en 20 euro campinggeld in de envelop te hebben gestopt weer op pad. We vertrekken om half negen uit Spittal An der Drau. Op naar een luxe camping met Wellness bij Bruckner. Wel veel km te doen, 100 en een dikke pas door het Tauerngebergte. De eerste 40 km is klimmen en dalen met 12 tot 15 %. Harmien valt nog even bij een smal hobbelig bruggetje. Maar naast schrik gelukkig geen schade. Op naar de Taurntunnel. We beginnen in Overvallach. De klim gaat ons redelijk makkelijk af. In Mallinitz een stukje auto trein omdat er geen wegen zijn. Bij Bockstein eruit en afdalen. We komen weer door de oude luxe stad Bad Gastein. In dit hele gebied veel ouderen. Wij trappen nog enkele klimmetjes en komen om half zeven op de camping. Tent in de lucht en Lekker de sauna in. Daarna uit eten en de dag is goed gevuld geweest.

op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *