Dag17

We zitten om half tien op de fiets. We hebben een stevig ontbijt gehad in het Alpine hotel. De fietsen gaan weer uit de stalling, het is net droog geworden. De regenkleding blijft de hele dag in de tas. We kunnen nu de mooie Triglavbergen zien. De toppen zijn bedekt met sneeuw. We gaan over de Alpe Adria richting Italiƫ. Daarna rechtsaf naar Villach. Even klimmen voor de grens en dan langs de Drau naar Villach. We hebben dit andersom al eerder gefietst. We komen voor het eerst veel collega vakantie fietsers tegen. We fietsen/lopen door Villach. Het is zondag, weinig te beleven. Wij gaan verder naar het Noorden, langs de Drau tot aan Spittal An der Drau. Grote stukken onverhard, tegenwind en saai. We beleven het laatste stuk als zwaar. Boodschappen bij de benzinepomp en dan naar de camping. We pruttelen de maaltijd onder een afdakje met tafels met echte kleedjes. Morgen de klim naar Bad Gastein.

Een gedachte over “Dag17

  • 3 september 2017 om 20:47
    Permalink

    Poeh, pittig laatste stuk..wij zijn weer thuis. De auto wilde niet starten op de camping (waren we al een beetje bang voor, heeft wel vaker kuren) maar gelukkig kwam de Sloveense wegenwacht vrij snel. Er moest een nieuwe accu in en hij rijdt weer als een jekko…de volgende morgen vroeg weggereden van de camping. Helaas ging de reis niet erg snel. Veel file, wegwerkzaamheden en regen. Hotelletje genomen en zaterdag het laatste stuk gereden. Nu maar alvast weer nadenken waar we de volgende keer gaan fietsen…goeie reis jullie nog en tot ziens! We komen zeker een keer jullie kant op, of andersom! Hartelijke groeten van ons, Johan en Arienne

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *