Van Segovia naar Zaragoza

We hebben er 600 km op zitten. Totaal hebben we nu 2500 km gedaan. We fietsen meerdere dagen 100+. Dat zorgt ervoor dat we af en toe goed moei zijn. Met de dag wordt het weer beter, 30+ is het nu wel. We zitten nu op de camping bij Zaragoza. We hebben het laatste stuk getreint, mede door de harde tegenwind, windkracht 6. De omgeving van Zaragoza is minder interessant, we gaan vanuit Zaragoza naar de Pyreneeën.

We zijn door mooie gebieden gekomen, veel ook verlaten dorpen, mede daardoor lekkere rustige wegen. De Spanjaarden helpen ons weer goed, voor een omleiding fietste een Spanjaard zeker een  uur met ons op.  Op de camping bij Aranda de Duero  mede fietsers ontmoet, Frans en Lia uit Wijthmen bij Zwolle. Ze fietsen richting Lissabon. Elkaars ervaringen gedeeld en we gaan weer elk ons weg. We houden van kamperen, echter de campings zijn hier dun gezaaid. Daarom de route omgelegd naar Soria, 125 km gedaan, de laatste 10 met twee stevige beklimmingen. De beloning was een goede camping; gras, water en elektriciteit en een zwembad!

Onderweg komen we vele kastelen tegen. Vanuit de verte zie je ze vaak al staan. De ene is een attractie de ander verlaten en vervallen, ook mooi.  De campings blijven rustig, het weer heeft vast zijn invloed. Morgen een dagje Zaragoza en een paar baantjes in het zwembad, adios!

Wanneer je meer foto’s van onze reis wilt zien, er is een pagina met “foto’s vakantie 2018”.

3 gedachten over “Van Segovia naar Zaragoza

 • 18 juni 2018 om 20:30
  Permalink

  Jullie gaan snel en inderdaad het wordt steeds warmer. Wat zijn die bloemenvelden mooi hè. We zitten nu in Segovia. Morgen eerst de eerst trein en daarna nog zo n 70 km. Doen het wat rustiger dan jullie.
  Goede reis lia en frans

  Beantwoorden
 • 18 juni 2018 om 21:39
  Permalink

  Prachtige foto’s en jééé wat is Harmien bruin. ? Geniet van het van het zwembad??

  Beantwoorden
 • 19 juni 2018 om 04:20
  Permalink

  Prachtige foto’s!! Ziet er goed uit. We denken aan jullie!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *