Zaragoza

We hebben twee dagen op de camping bij Zaragoza gestaan. Een grote stad, de vier na grootste stad van Spanje. Dat wisten we niet. De busreis naar het centrum duurde al lang. Het centrum was voor ons een moeilijke puzzel. Uiteindelijk de kathedraal gevonden, bewondert en toen lang zoeken naar de bus retour. Een verkoelende duik in het zwembad tussen de vele Zaragoziaanse kinderen deed ons goed. Vroeg de tent in ivm de muggen. Smorgens vroeg en vlot vertrokken met de trein naar de Pyreneeën. We zitten op de camping Gavin bij Biescas. De eerste indrukken van de Pyreneeën zijn goed.

Een gedachte over “Zaragoza

  • 21 juni 2018 om 16:46
    Permalink

    Hoi nou jullie zijn weer lekker opgeschoten. Was Biescas weer aangesloten op het water? Toen wij er waren had het hele dorp geen water.
    Even een vraag. Hebben jullie de via verde Vegas de Guadiana gereden? Die loopt van Palazuelo naar Logrosan. Zoja was die goed te doen of dichtgegroeid zoals in het boekje wordt vermeld.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *