29 april

We stappen droog op de fiets. Smorgens is het nog fris, smiddags wordt het lekkerder. We fietsen van Bassano del Grappa naar Monselice. De camping spullen blijven nog even in de fietstas. We boeken een appartement met twee slaapkamers, twee badkamers en twee verdiepingen. We hebben 80 km weggetrapt over kleiige fietspaden, we zijn weer blij met onze dikke banden. Onderweg moeten we ivm een ondergelopen tunnel nog klunen.  Het landschap is niet bijzonder maar op de achtergrond zien we de besneeuwde Alpen. Rechts van ons zien we op het einde van de dag de heuvels van de Colli Euganei. Ze zien er aantrekkelijk uit, morgen passen we de route aan en gaan de Colli Euganei ronden. Het plan is om morgenavond de tent op te zetten.

2 gedachten over “29 april

 • 29 april 2019 om 21:33
  Permalink

  Leuk om jullie reis weer te volgen. Veel plezier.

  Lia en Frans

  Beantwoorden
 • 30 april 2019 om 06:14
  Permalink

  Dag Lia en Frans, binnenkort ook weer op fietse?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *