Voorjaar 2019, Noord Italië

Na anderhalve dag rijden zijn we aangekomen in Levico therme in het Grand hotel. Een oud nog net niet moe hotel. Sisi ging hier met haar familie op vakantie. Alles met oude allure. We gebruiken de sauna en het zwembad. De zon schijnt, de temperatuur is goed. Vannacht komt er regen,  ook de koekoek waarschuwt ons hiervoor. Na een uitgebreid ontbijt, de champagne laten we maar staan, stappen we nadat het gestopt is met regenen op de fiets. De auto kan veilig achtergelaten worden in de garage. We fietsen over een ons bekende route. We halen herinneringen op aan een vakantie met Jet ,Rinus en Wilma. Toen hier met elkaar een dag gefietst. We fietsen naar Bassano del Grappa via het Valsugana fietspad, langs de rivier de Brenta. Onderweg komen we meerdere collega fietsers tegen. Een jonge Duitser vind het mooi dat we als ouderen nog kamperen. Is dit nu wel of geen compliment? We krijgen van een Italiaans fietsstel de tip van Hostel Ostello Bassano del Grappa. We stallen de fietsen binnen, douchen, koken en bezoeken het plaatsje. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *