2 mei

De plannen zijn aangepast. Een rondje Gardameer wordt hem niet. Het weer wordt slecht en de route is twijfelachtig. We zakken af naar het Zuiden, richting Modena. De route is een van de oudste langere fietspaden van Italië. Pescheira uit gaat makkelijker dan gisteren er in. Het is heel wat rustiger met wandelaars en fietsers. Vandaag is het nog heerlijk zonnig, blote benen en de jasjes uit. We stappen af in Mantova. Mooi oud, we genieten op een terrasje en trappen dan de laatste 15 km naar Agriturismus Corte Casella. Ze zijn net een week geopend. Een heerlijk plekje. De voorspellingen zijn de komende dagen regen. We boeken maar weer eens een appartement, ditmaal in Modena.

Een gedachte over “2 mei

  • 2 mei 2019 om 19:39
    Permalink

    Ziet er leuk uit mooie foto van jullie tweeën . Als het weer niet zo mooi wordt kun je natuurlijk altijd Florence en Siena gaan bewonderen. Prachtige steden! Veel plezier!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *