Dag drie

Wakker worden en de regen is gestopt. Met dat ik het matje leeg laat lopen begint het weer te regenen. Alles netjes in de tent ingepakt, regenpak aan en naar het afdakje voor het ontbijt. De regen stopt meteen. Vandaag ook geen regenkleding aangedaan ondanks wat miezer regen. Wel de beenstukken aangedaan, Met het klimmen daalde de temperatuur. Alweer is er nauwelijks verkeer op de weg. De route volgt veel de hoofdweg, die wordt in de loop van de dag drukker. Ik fiets door het Setesdal, zie ter verduidelijking de foto. Smiddags over een prachtige hoogvlakte, die me doet denken aan de tocht van twee weken met de Wereldfietser van een paar jaar terug. Als cadeautje een afdaling van 500 meter in een paar minuten. De 60 wordt aangetikt. En voor de wiskundigen, vandaag 110 km. Er zit nog geen formule op het aantal km per dag?

Een gedachte over “Dag drie

 • 16 juni 2019 om 19:49
  Permalink

  Wat is het daar mooi Reinder. Stoer om in je eentje te gaan, petje af.
  Een fijne tocht verder.

  Groeten,

  Harmke

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *