55km gisteren, 115vandaag, morgen?

Al om 07.30 op pad. Koffie en ontbijt gedaan, thermosflesje gevuld, de tassen ingepakt, de tent nog wat nat achterop en verder over de nationale fietsroute nr. 3. Nauwelijks verkeer op de doorgaande wegen en wanneer ik van de hoofdweg af ga is het helemaal stil. Ik geniet van het landschap. Het doet mij denken aan www.glaskogen.se in Zweden waar we een paar prachtige vakanties hebben doorgebracht. Al voor 12.00 uur zit ik over de 50 km. Het wordt of binnen 15 km op de camping zijn of nog even doorfietsen tot 115 km. Ik kies voor deze laatste. Ik heb ruim de tijd, de boodschappen zitten al in de tas dus ik stap regelmatig af voor een hapje of een foto. De camping heeft ook een hotel dus ik verwacht luxe. En idd heerlijk douchen en savonds chillen in de lobby met thee voor 30 cent(als dit klopt) ?. De warmte vliegt mij aan maar dat komt natuurlijk ook omdat ik steeds buiten ben. Het is trouwens heerlijk weer, zon, droog, wind mee. Alleen een klein buitje bij het koken. Maar ik had een ruim afdak. Morgen staat de volgende camping ook weer op 100+, we zullen zien. 

2 gedachten over “55km gisteren, 115vandaag, morgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *