De reis is begonnen

Op donderdag ochtend op pad. De fiets achterin de Clio. 950 km te gaan. Via ROSE bij Bremen om nog een e-werk op te halen. De elektriek werkt weer!! Een hostel geboekt in Aarhus. Eerst bij het verkeerde hostel zitten wachten☹️. Daarna in het centrum bij de juiste ingecheckt. Met z’n achten op een kamer, ik heb prima geslapen. De volgende dag nog twee uurtjes naar Hirtshals. Ik heb de boot naar Kristiansand geboekt ipv Larvik. Een prima vergissing, kan ik smiddags meteen 45 km fietsen naar de camping. Maar eerst even heerlijk uitgebreid lunchen aan boord. Om 14.00 uur van boord, kronen pinnen uit de muur en dan de stad uit. Eerst nog langs wat drukke wegen, vaak wel over fietspaden. En dan heerlijk over gruss, door de bossen, langs water, in de stilte. Een mooi begin. Onderweg nog een behulpzame Noor, kwam terugfietsen toen ik een foto maakte om te vragen of alles oké was. Daarna mij nog even geholpen bij een wegomlegging. De mens is goed! Na 55 km en een paar donkere tunneltjes staat de tent. Heerlijke douche. Wel lastig is dat ik nu zelf het matje op moet blazen. Dit is een taak van Harmien normaal gesproken. Nou ja, niet klagen maar dragen zoals ooit een wat zeurende cliënt inbracht. Vanavond mijn schetsboek er maar eens bijpakken.

.

5 gedachten over “De reis is begonnen

 • 14 juni 2019 om 17:23
  Permalink

  Ziet er allemaal goed uit. Ik had graag mee gewild om je luchtbedje op te blazen.
  Maar helaas, er moet gewerkt worden.

  Beantwoorden
 • 14 juni 2019 om 17:36
  Permalink

  Ja, dat is wel even wat anders. Veel plezier op deze tocht

  Beantwoorden
 • 14 juni 2019 om 18:07
  Permalink

  Veel plezier. En inderdaad even wennen in je uppie. We gaan je volgen.

  Lia en Frans

  Beantwoorden
 • 14 juni 2019 om 19:04
  Permalink

  Mooie reis Reinder. Noorwegen is fantastisch. In je eentje op de fiets, gezellig druk in een hostel. Wie maakt je wat! Leuk om je te volgen.
  Groeten Janine

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *