Svanoy

Om Svanoy te bereiken op zaterdag moet ik de boot van 14.30 halen. Om 06.00 uur op de fiets, nog een stevige omleiding ivm een tunnel, over de berg. Niet leuk, want ik had mij er niet op ingesteld. Afdalen, langs een drukke weg en dit allemaal in kou en regen. Ruim op tijd kom ik aan in Floro. Drukte ivm Lakse dag ter promotie van de zalm. Ik neem plaats in de bakkerij in een luie fauteuil en eet heerlijk bij. In 45 minuten varen kom ik aan op de Kai van Svanoy. Bert staat te wachten. Samen fietsen we naar hun prachtige huis op een prachtplek. Bijpraten bankhangen, lekker eten, douchen en dan goed slapen. De volgende dag met de nieuwe Tesla over het eiland. Smiddags aan het werk, er is een boom omgewaaid. Savonds weer goed eten en terrassen in het zonnetje. Morgenvroeg de boot naar Veiesund. Terug naar het Zuiden. Bert bedankt en tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *