Avignon

Van Orange naar Avignon gefietst. Net geen 40km. In een uurtje, vanaf wakker worden, ontbijten, koffie, inpakken en oppakken zaten we op de fiets. Meteen door mooi prachtig Provence landschap. Nog even door het centrum van Avignon en dan snel de tent opzetten en een duik in het zwembad. Bijkomen. Want ondanks dat de reis naar het Zuiden voorspoedig verliep, itt  de terugkeerders die in km-lange files stonden, was het goed rust te creëren. We waren niet helder want we zijn vergeten: de paspoorten, de tandenborstels en het nieuwe routeboekje hebben we laten liggen in het hotel?.
Savonds met het pontje overgestoken naar het centrum. Er was feest ivm de nieuwe wijnen. Niet ons ding dus. Een lekker terras uitgezocht, aan de biefstuk en daarna langs de Rhone teruggewandeld. Bij de poort van de camping nog een praatje met collega Santossers. Ze stapten bij de camping op de bus naar NL. Goede reis en voor ons welterusten.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *