Dag twee

We rijden op de GPS tracks van Benjaminse, zonder boekje dus. Dit vraagt om de camping afstand goed in te schatten. En daar gaat het vandaag mis. De route gaat goed en is weer fraai. Ook nog een lekker klimmetjes ter afwisseling. Maar de inschatting van het aantal km naar de camping klopt niet. En dan zijn de extra 20 km pittig, zeker als er nog wat hoogtemeters bijkomen. Onderweg genieten we van gratis fruit, de vijgen zijn rijp.  Op de camping snel de boel opbouwen en lekker uitrusten en wegdromen. We hebben mooi uitzicht vandaag.

3 gedachten over “Dag twee

 • 1 september 2019 om 18:34
  Permalink

  Het ziet er allemaal prachtig uit. Komt jullie wel toe!

  Beantwoorden
 • 2 september 2019 om 14:21
  Permalink

  Waar gaan jullie uiteindelijk naar toe? Zoeter weer fantastisch uit

  Beantwoorden
 • 2 september 2019 om 14:45
  Permalink

  We maken een rondje mbv Benjaminse Provence in zo’n twee weken. Orange/de auto is het einddoel?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *