Bodensee

De Bodensee is bereikt. Nu mogen we terug fietsen naar Nederland. Nog even genieten van het zeer luxe sanitair van de Zwitserse camping Seehorn. En dan beginnen we morgen aan de terugweg richting het Westen en Noorden langs de Rijn. We hebben Duitse stukken gefietst en Zwitserse. De Duitse kant vinden we sfeervoller en prettiger fietsen. Onderweg zijn er vele mede fietsers. Gelukkig ook nog niet elektrische fietsen. Helm op is de norm en een hand uitsteken niet. ?

We hebben mazzel met het weer, droog, 25+ en weinig wind. Wie döt us wat.

Om dagelijks op de hoogte te blijven van onze vorderingen verwijs ik naar de Polarsteps van Harmien van der Veen. Wel eerst gedoe: zelf aanmelden en verzoek tot volgen indienen.Er is dus concurrentie op het net en de feiten kunnen zo worden gecheckt ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *