Begin van de tweede week

We zitten vlak onder Straatsburg/Strassburg/Strasbourg. We staan op het terrein van het grootste attractiepark van Duitsland. Gillende achtbaners op de achtergrond. Het sanitair in Western stijl, gratis stroom, een Lidl om de hoek, gras onder de tent, aan de route en dat voor €13,-.
De Rijn route gaat inmiddels naar het Noorden. We wisselen dagelijks van de linksrijnige naar de rechtsrijnige kant. Und widerum. We fietsten stevige afstanden: van 90 TM 110 per dag. Dus dat schiet op. Het weer is fantastisch, wanneer het zo blijft kunnen we doorrijden tot in de Hollandse coronagebieden. Wanneer we uit Zuid of Noord Holland kwamen waren we leider niet welkom op de laatste camping.
Wij en onze fietsen worden wit van de gravel. Maar even douchen en de fietsen afspuiten en we kunnen morgen(zondag) weer netjes voor de dag komen.

Een gedachte over “Begin van de tweede week

 • 19 september 2020 om 19:05
  Permalink

  Ha, leuk jullie belevenissen te volgen.
  Wij hebben ons laatste nachtje in de tent, morgen thuis.
  Hoop dat jullie kunnen slapen met pretpark achter je.???
  Fijne reis verder!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *