Der Deutsche Rhein

We passeren vele bekende plaatsen, Strassburg, Karlsruhe, Mannheim, Mainz. Maar zoals we al vaker hebben ervaren heb je dan last van de buitengebieden. Druk, vies, industrie. De kleinere steden hebben we liever. Vandaag o.a. Worms.
We schieten lekker op. Bijna 1000 gedaan. Naar Arnhem nog 400 en dan naar huis.
De campings zijn zeer wisselend. Soms heerlijk sanitair of stroom en water bij de plek. Maar gisteren. Naast de receptie en bij het vallen van de avond bleken er ratten te zitten. De camping eigenaar had het al zo nadrukkelijk over het eten goed opbergen om ze niet te lokken. Nou dat was dus al geregeld. Na een slechte nacht en gelukkig geen schade snel vertrokken. We hopen dat dit toch wel het dieptepunt was wat betreft campings.
Het weer blijft enorm meezitten. Zon, nauwelijks wind én droog! En de komende dagen ook nog even.

Een gedachte over “Der Deutsche Rhein

  • 24 september 2020 om 13:20
    Permalink

    Weer een mooie tocht en het weer is geweldig

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *