Cevennen en Ardèche

Na een rustdag op de camping weer verder. Fietsen we nu door de Cevennen of al in de Ardèche? In ieder geval door prachtig landschap. We komen aan bij Le Vans. Genieten hier ook nog van een extra rustdag en de zon. De komende dagen wordt het kouder en nat helaas. We fietsen vanaf hier een eerder gereden route, alleen nu noordwaarts ipv zuidwaarts (april 2017) Chorges de Chassezac heet het. Ik vind het hier prachtig en word helemaal zen. De verwachting was flink klimmen maar achteraf valt dit mee. Daarna over hoogvlaktes, 1200 meter wordt aangetikt. Met regen erbij is het veel tenten op de camping. Dag twee met regen doet ons een hotel boeken in Le Puy en Velay. De laatste kilometers dalen we mooi af via een Via Verte. Eind van de dag schijnt de zon alweer, zijn de batterijen weer opgeladen en is de regenkleding gedroogd. Vanavond gaan we uit eten, een cadeautje van de kinderen. Maar eerst nog maar maar even cultuur opsnuiven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *