Met een bochtje

Onze eerste overnachting was in Bourtange, bij de NL-DE grens. We staan vandaag bij Lutte, net over de grens vanuit DE gezien. Was het verstandiger geweest om gewoon rechtstreeks hierheen te fietsen. Was te doen in een dagje stevig fietsen.
Maar ja, achteraf.
We zijn via Bremen, Hamburg, de Elbe, de oude DDR, Maagdenburg, Hamelen, Teckelenburg en Rheine gegaan. En tussendoor hebben we al die mooie dorpjes, klimmetjes, bospaden, kasseien, gravel, campings, bakkerijen en supermarkten gedaan.
Lekker actief weer. 1300km, 5000hm. Gelukkig weinig beperkingen door LC.
Morgen nog even een duik in de Vecht op camping de Roos. En dan weer naar huis.
Zoals wel vaker gezegd, Duitsland is een prettig land, mooie landschappen, mooie plaatsen én vriendelijke mensen.
Tot een volgende keer maar weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *