Dag10

Op tijd weer op de fiets vanuit ons appartement. Onze eigen route uitgestippeld. Mooi fietsen, wel even een klim van 10%, daarna gelukkig rustige doorgaande wegen. Het klimmen begon pas weer op de Benjaminse route. Het was warm. Naar de camping viel tegen, met een U bocht en stevig klimmen komen we op een leuke camping. Mooie plekken, leuk gelegen én een zwembad. We zitten op 550 meter en toch nog lekker zwoel. Collega fietsers ontmoet, Johan en Arienne. Herkenbaar aan de witte bovenbenen. Savonds leuke ervaringen gedeeld aan de picknick tafel. Morgen naar de kust.

Een gedachte over “Dag10

  • 28 augustus 2017 om 18:53
    Permalink

    Hoi hoi! Was leuk jullie te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen! Bedankt voor de gezelligheid!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *