De Pyreneeën

Fietsen in de bergen betekent fietsen in een mooie omgeving. Maar ook dat je denkt tijdens een beklimming, ben ik er al? Na deze bocht de top? Nog door trappen of even rusten? Na de top is het genieten van de beloning: de afdaling.

De campings verschillen: gisteren voor 10 euro prima verzorgd. Vandaag op een bijzondere: voor 20 euro, bij de alternatieven, (oud?) anarchisten, gratis weedlucht, maar wel een ontspannen sfeer.

Het is nog redelijk rustig in de Pyreneeën, af en toe collega wielrenners, auto’s en natuurlijk motoren. De meeste motorrijders rijden gelukkig rustig.

We doen dit nu drie dagen en gaan naar een afronding toe. Sardinië roept ons. We gaan met de boot vanaf Barcelona naar Porto Torres.

6 gedachten over “De Pyreneeën

 • 23 juni 2018 om 19:23
  Permalink

  Succes met de afronding en op naar Sardinië. Geniet van de bootreis. Wij gaan morgen de via verde fietsen waar we jullie info voor nodig hadden.

  Beantwoorden
 • 23 juni 2018 om 19:54
  Permalink

  Genieten wordt het vast voor jullie. En dan straks op naar de gieren, wel eerst even klimmen. Succes

  Beantwoorden
 • 24 juni 2018 om 08:25
  Permalink

  Klinkt goed en dan straks de prachtige strandjes van Sardinië. Heerlijk . Opnieuw mooie foto’s .

  Beantwoorden
 • 24 juni 2018 om 08:47
  Permalink

  Ha actievelingen, k heb jullie blog es wat doorgekeken, leuk om te lezen en wat n prachtige foto’s! Heel mooi daar, maar wel pittig te fietsen op z’n tijd – keep carefull dus-, maar dat is jullie wel toevertrouwd! Hele mooie tijd op Sardinië gewenst! Veel liefs van Wilma en tot apps.

  Beantwoorden
 • 26 juni 2018 om 14:10
  Permalink

  Hallo Harmien en Reinder, eindelijk jullie blog gevonden nadat ik met een dochter van jullie had gesproken. Waren zeer benieuwd hoe het met jullie Ging. Met veel interesse jullie foto’s bekeken en jullie blog gelezen. Op naar Sardinië. Geniet van jullie reis. Groeten uit Diever.

  Beantwoorden
  • 26 juni 2018 om 16:08
   Permalink

   We zijn goed aangekomen op Sardinie. Genieten van de zee en een mooie camping met zwembad. Groetjes, en eh kunnen jullie de “nieuwe” voortuin waarderen?

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *