de Main route

Twee en een halve dag hebben we de Main route gefietst. Vooral vlak, de Main volgend, maar dat is geen verrassing. We komen wederom door mooie Duitse oude steden, vooral Bamberg is mooi. de stad is nog ouds, in de 2e WO niet plat gebombardeerd. Veel wijnbouw, lekkere rijpe druiven en de oogst begint, vroeg volgens ons. We nemen regelmatig een duik in de Main wanneer de tent weer staat. morgen  slaan we linksaf en pakken de route Praag Nijmegen van de Europa fietsers op.  De weersvoorspellingen hebben het regelmatig over regen, wij fietsen mooi tussen deze buien door.

7 gedachten over “de Main route

 • 25 augustus 2018 om 08:30
  Permalink

  Ziet er weer mooi uit allemaal. Blijf nog even genieten

  Beantwoorden
 • 26 augustus 2018 om 14:58
  Permalink

  Zo ik heb weer even een inhaalslag gemaakt. Maar mooie foto’s zeg! Geniet er nog even van!
  Het huis is nog niet afgebrand maar de peperkorrels zijn wel op. Tot straks, de tijd vliegt.

  Beantwoorden
 • 28 augustus 2018 om 13:14
  Permalink

  Hallo harmien en reinder, weer genoten van jullie prachtige reis. Het gras is hier inmiddels groen en voor jullie loopt de reis langzaam ten einde. Geniet nog met volle teugen van jullie laatste etappes en we zien jullie graag weer gezond thuis.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *