Würzburg

Onze rustdag hebben we gebruikt om Würzburg te verkennen. We zijn begonnen met Festung Marienberg. Eerst een flinke klim, wat rondgelopen een ijsje en naar beneden via de alte mainbrücke het centrum in. De Dom bekeken en daarna de indrukwekkende Residenz, Het staat op de Unesco lijst. Een aanrader, prachtige zalen, plafondschilderingen en prachtige meubels. Op het einde van de tweede wereldoorlog was het ernstig beschadigd. Nu weer prachtig hersteld. Wij vinden Würzburg een aanrader.

4 gedachten over “Würzburg

 • 22 augustus 2018 om 15:41
  Permalink

  Zo dat is genieten ,ziet er allemaal goed uit.!

  Beantwoorden
  • 22 augustus 2018 om 19:07
   Permalink

   1e keer Duitsland voor ons, en bevalt idd goed

   Beantwoorden
 • 24 augustus 2018 om 08:42
  Permalink

  Gister op de race fiets voorbij gereden door een Santos fietser (wat een afgang). Ik moest aan jullie denken en heb de site bezocht. Wat een prachtige reis maken jullie zeg. Later als ik groot en ga ik het ook doen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *