De Romantische Strasse

Vandaag staat de tent in het centrum van Würzburg bij de kano club aan de Main. Morgen gaan we Würzburg bekijken  We hebben de Romantische Strasse afgerond en pakken de Main Strasse op.

We hebben genoten de afgelopen week. Een prachtige route door veel mooie oude stadjes. Prachtige pleinen en gebouwen. Het landschap is mooi en afwisselend. Af en toe een lekker klimmetje. Duitsland is een fietsvriendelijk land, onderweg komen we dan ook vele medefietsers tegen. De campings zijn gemütlich, veelal staan we aan een watertje. Langs de route staan veel fruitbomen met volop rijp fruit, appels, peren, pruimen. Wij eten er lekker van. Het weer is nog steeds erg goed. 25+, licht bewolkt kortom prima fietsweer.

Dat we een hele ochtend voor niks omhoog en omlaag zijn gezwoegd en terug bij af kwamen na wat treinen omdat we een verkeerde afslag hadden genomen en dat we(Reinder) terug moest met de fiets/trein om de mobiel van Harmien op de vorige camping op te halen mag de pret niet drukken.

De foto’s vertellen de rest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *