De laatste kilometers

We zetten de tent voor de laatste keer op bij een boerencamping, achteraf niet de beste keuze. Erg primitief met 1 “douche”. Een Kilometer eerder was een voor ons betere camping geweest. Smorgens pakken we op met een beperkt zonnetje. We koersen via de Achterhoek naar Hellendoorn. De track gaat ook via onverhard, dus af en toe moeten we er nog even stevig tegenaan trappen.

Vroeg in de middag komen we aan bij Jet en Rinus in Hellendoorn die ons in de straat staan op te wachten. Jesse en Manon komen ook langs. Wat toch heerlijk om je kind weer te kunnen knuffelen. Als verrassing komen Lammie en Rudie ook. Later schuiven Myrthe en Rutger ook nog aan en met elkaar praten we bij en barbequen heerlijk.

We krijgen twee prachtige beeldjes voor onze prestatie: 7500 kilometer.

De volgende ochtend trappen we naar Diever. Nog even terrassen in Dwingeloo omdat we anders voor Manon te vroeg thuiskomen. En dan zijn we lekker thuis, met als welkom een pracht boeket en een bed vol ballonnen.

Wat hebben we de afgelopen vier maanden een mooi avontuur beleefd. Wij kijken zeer tevreden terug. We gaan het gewone leven weer oppakken. Volgend jaar zijn we weer online voor een (iets korter) avontuur.

Het fotoboek van onze reis

7 gedachten over “De laatste kilometers

 • 3 september 2018 om 17:59
  Permalink

  GEWELDIG!!! Wat een kanjers zijn jullie. Wat kunnen jullie trots op jezelf zijn en wat kunnen jullie straks nagenieten van een prachtig avontuur samen. Het zal ook heerlijk zijn om weer thuis te zijn met familie en vrienden. Geniet er nog even van.
  Met heel veel respect en warme groeten,

  Harmke

  Beantwoorden
 • 3 september 2018 om 18:11
  Permalink

  Wat een prachtig welkom en mooie beeldjes!
  Wat een Avontuur! Succes weer met aarden en als alles gedaald is komen we graag eens langs.

  Beantwoorden
 • 3 september 2018 om 19:30
  Permalink

  Welkom thuis dit pakken ze je nooit meer af . Blijft altijd een fijne herinnering.

  Beantwoorden
 • 3 september 2018 om 19:38
  Permalink

  Moeten jullie vannacht alsnog op een luchtbed… Welkom thuis en tot donderdag (waarschijnlijk).

  Beantwoorden
 • 3 september 2018 om 20:08
  Permalink

  Wat een geweldige prestatie Harmien en Reinder!!!! Ben echt SUPERTROTS op jullie!!! Hoop dat jullie snel weer kunnen wennen aan het ” normale leven ” ??

  Beantwoorden
 • 4 september 2018 om 08:07
  Permalink

  We hebben genoten van jullie verhalen. Welkom thuis. Zal wel even wennen worden:)

  Beantwoorden
 • 4 september 2018 om 15:09
  Permalink

  Geweldig gedaan! wat een mooie reis, mooie foto,s en avontuur. Fijn dat jullie weer thuis zijn. Leuk om jullie zo te volgen. Nu weer lekker slapen in je eigen bed en genieten van al het moois hier!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *