350 km verder

We hebben er inmiddels 350 km opzitten. De Elzas zijn we net uitgefietst via een mooi fietspad langs Canal de la Marne au Rhin. Mooi rustig fietsen zo autoloos maar ook wat saai. Van collega fietsers, alleen richting het Zuiden met Benjamins dat wij mazzel hebben met het weer. Kou, nachtvorst en veel regen is hun ervaring. Op de weerkaart zie ik dat ze ook nu richting regen fietsen. Onze voorspellingen zijn minimaal droog.
In km lijkt het te lukken Diever te halen binnen onze vrije dagen. We gaan ervoor. Het is wel veel gepuzzel om campings te vinden op redelijke afstand. Maar door 90 of 100 km te doen gaat dit tot nu toe.
In de Elzas waren de campings vol, door allerlei feestdagen. Vooral camperaars trekken erop uit, klein en (te) groot. Voor ons verrassend meestal staan we zo goed als alleen in de vroege vakanties. Tentjes zijn er weinig.
We hebben inmiddels ook al weer aardig wat klimmeters in de benen. Af en toe pittig en terugschakelen naar zijn 1. Maar ook weer genieten. Een goede opwarming voor ons rondje in zuid-west Frankrijk.
Nu  eerst nog genieten van Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, België en Nederland.

2 gedachten over “350 km verder

  • 2 mei 2023 om 15:08
    Permalink

    Bekend traject. Wij fietsen de alpe-adriaroute naar het noorden. Nu in Spittal na een dag regen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *