Gaan met die banaan

Wanneer we er weer op uit gaan staat vaak wel vast waar we welke route gaan fietsen. We weten ook waar wel of geen campings zijn mede dankzij Archie en de routeboekjes. Het aantal kilometers dat we kunnen halen. En voor nood waar de treinstations zijn. Verder bepaalt de dag veel.

Deze vakantie wilden we ervaren of we in combinatie met klimmen ook nog aardige dagagstanden kunnen halen. Nou das lukt. We zaten zo tussen de 80 en 90 km. Elke dag ook vele hoogtemeters. Dat geeft weer vertrouwen in de toekomst. Op naar de bergen!

De laatste dag hebben we vervroegd. We maakten op de Vennbahn met veel afdelingen makkelijke kilometers. Zomaar kwam het plan om door te reizen naar huis. Maastricht vroeg om 135 km. Dat was te doen. Treinen naar Meppel en dan nog 25 km. We wijzigingen onze plannen om nog tm zondag noordwaarts te fietsen en een klein stukje te treinen. Het weer wordt minder en het vooruitzicht van je eigen bed beïnvloed ook onze keuze.

Om 22.30 uur trappen we de laatste kilometers vanuit Meppel. Dat worden er 160. Een record!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *