Dag 1

De vakantie is begonnen. Donderdag bij thuiskomst de laatste spullen gepakt, twee terug gekeerd voor vergeten spulletjes ????, naar Brasschaat gereden voor een hotelletje, helaas niet geheel de Brasschaat norm. Vroeg ontbeten en voor 08.00 uur reden we de snelweg weer op, op weg naar Cahors om daar de auto te parkeren en ons rondje van 1400 km te beginnen en te eindigen. We gingen niet met een hoog gemiddelde richting het Zuiden, regelmatig stonden we stil, zeker rond Parijs. Het is nationale feestdag 14/7, en de eerste vakantie week van Frankrijk is begonnen, wist de camping mevrouw te vertellen. We draaiden de tolweg af en kwamen meteen op een heerlijke smalle kronkelweg. Vast ook heerlijk fietsen. Toen inchecken, tent opzetten, macaroni koken en camping inspecteren. Het is heerlijk weer, morgen gaan we los! 

Een gedachte over “Dag 1

  • 31 juli 2023 om 10:01
    Permalink

    Wat lekker dat jullie gaan beginnen! Geniet ervan! Heb je goed gecheckt wat voor klimmen jullie tegen gaan komen? Voldoende reserve spullen mee zoals een Rohlof naaf? Veel plezier!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *