Bordeaux

Dag vier: We staan op een camping in Bordeaux. Alle trekkers tenten worden op de oude jeu de boules baan geplaatst. De grond is gesteente, bij het inschrijven krijg je er een hamer bij.

105 km hebben we getrapt vandaag. Gisteren 80, we zitten boven het te doen.

Vandaag net als gisteren langs de rivier de Dordogne gefietst. En als cadeau van vandaag kregen we bij de afslag Bordeaux 40 km fietspad, een voie verte, een oude spoorbaan, heerlijke luxe.

Bordeaux even bekeken en toen de track naar de camping gevolgd. Altijd weer pittig zo’n stad. Gelukkig veel fietsstroken. Voor ons als kwetsbare verkeersdeelnemer geeft dit ietwat bescherming.

Onze buurman rijdt Idworx èn werkt er. Even mijn frustratie geuit over de Almotion band. Misschien hoort onze Gerrit Gaastra er van. Hij herkende wel meteen het probleem, de combi tublesready en de velg. Maar goed voor onze velgen zijn die mooie snelle Almotions helaas niet meer leverbaar.

Morgen trappen we naar de zee. En dan afdalen langs de kust. Hopen dat we een lekkere camping gaan vinden. We laten van ons horen.

3 gedachten over “Bordeaux

 • 17 juli 2023 om 18:47
  Permalink

  Jullie zijn weer goed bezig! Mooie spoortunnel! Zou het dan toch wat gaan worden met die voies vertes? Groeten en trap ze

  Beantwoorden
 • 17 juli 2023 om 20:22
  Permalink

  Jullie zijn weer goed bezig! Mooie spoortunnel! Gaat nog wat worden met die voies vertes! Groeten en trap ze!

  Beantwoorden
 • 31 juli 2023 om 09:57
  Permalink

  Ik geloof niet dat die camping eigenaar heel veel ontzag heeft voor fietsers. Of voor jeu de boulers. Slim aangepakt

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *