Dag 2

Zo, dat is een goed begin van de vakantie: de camping in Cahors was aangenaam en vol vertrouwen laten we de auto en de sleutel achter. We starten in Cahors. Erg mooi en sfeervol. We doen een quick-tour en volgen dan de Lot westwaarts. Ook erg mooi. Af en toe een voie verte en verder vooral rustige wegen.  Tegen het eind van de dag verlaten we helaas de Lot en gaan noordwaarts. Ietwat onverwacht. We hadden de super en camping al gepland. Helaas niet aan onze route. Even zoeken met Archie en we vinden op 10 km een camping met zwembad. Helaas verdwijnt de zon en vallen er spettertjes. Maar niettemin genieten wij van een duik. Vandaag maar meteen de reserve maaltijd aanbreken. De campingwinkel is weinig en de kookkunsten van het restaurant vertrouw ik niet. Het zijn nieuwe eigenaren, en dat merk je.  Onhandig bij de receptie, mindere recensies over de veranderingen en dan wel 32€ vragen. De camping is ook zo goed als leeg. Wel hadden we het zwembad dus voor ons tweetjes, dat dan weer wel. Morgen is de zon er weer. Nog 150km en Bordeaux is bereikt.

Een gedachte over “Dag 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *