En weer door

“En weer door ” zou een collega van mij zeggen..
We hebben oponthoud gehad. Mijn versnelling deed al wat moeilijk maar in Nay begaf hij het. Alleen de kleinste versnelling deed het nog en dat is niet lekker trappen kan ik vertellen. Gelukkig zat er een fietsenzaak om de hoek. Even wachten tot exact twee uur om te overleggen. Helaas geen verstand van mijn Rohloff naaf. Toen maar eerst naar de camping in het dorp ernaast, Baudreix. Mailen met nl, bellen met nl, googelen. Blijkt er een specifiek onderdeel nodig te zijn. De easy-set van Rohloff. Vervangen om de 8 a 10 duizend km. En handig om mee te nemen als reserve onderdeel. Dat wist ik allemaal niet. De 10.000 heb ik inmiddels alwel 5 x gehaald dus eigenlijk heb ik mazzel gehad tot nu toe.
Gelukkig was onze dochter thuis, heeft bij de fietsenmaker een set gekocht en via DhL-express opgestuurd. De dag erna werd hij bezorgd! Via Leipzich naar Vitoria in Spanje naar Biarritz in Frankrijk en uiteindelijk naar de camping Les O Kiri in Badreix. Tussendoor nog allerlei gedoe, een verzendlocatie in ons dorp was net die dag gestopt en gereedschap om de boel te demonteren knapte. En verder waren er nog wat obstakels. Maar, uiteindelijk is de fiets gemaakt, heb ik weer bijgeleerd en gaan we morgen weer door.
Lourdes is de eerste plaats. Mogelijk moeten we maar een kaarsje branden om verder oponthoud te voorkomen.

2 gedachten over “En weer door

  • 30 juli 2023 om 17:34
    Permalink

    He pech! Ook nooit van de easyset gehoord! Mooi dat het gelukt is, en dat in Frankrijk, nog steeds het land vd derailleur? Goed vervolg!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *