Rustdag

Zowaar, we hebben een rustdag genomen. Om 13.00 uur waren we al op de camping Petit blue met goede voorzieningen voor fietsers. Koelkast, stekkerdozen, picknick banken en zelfs een magnetron. Allinclusive voor 15 €. Strand op 2.5km. winkel om de hoek. En een speciaal veldje voor de fietsers. We ontmoeten een Frans gezin ook richting het zuiden, een Belgische alleengaande vrouw richting Spanje, een nl echtpaar terug naar het noorden, een fransman op weg naar Afrika. We gaan naar het strand, liggen tussen de velen, zwemmen in het zwembad. Oftewel de benen krijgen rust.

Vandaag zijn we begonnen aan de Katharen route, bovenlangs de Pyreneeën. Eerst heerlijk langs een rivier, lekker vlak. Daarna ietwat klimmen wat weer wennen was voor mijn benen. Daarna door een prachtige kloof, pas de Roland. Met enorme % . 17 hebben we gedaan. Ik bleef in het zadel, net aan. Daarna doortrappen naar een boerencamping. Prachtig uitzicht en gratis vliegen.

Een gedachte over “Rustdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *